Hoi ik ben Femke! FemFashion is een mode snoepwinkeltje, kleinschalig en gezellig. Dochter Femke en moeders Mirjam hebben als motto: ‘Fashion en gezelligheid’. In binnen- en buitenland zoeken wij voor jullie naar de leukste items!
Met de nieuwe collectie zijn wij elke week druk bezig en dit doen wij met ontzettend veel plezier, passie en liefde. Shop een complete betaalbare set bij ons in de winkel in Doetinchem. Krijg advies van moeder Mirjam of dochter Femke.

Mirjam

We merken dat veel moeders en dochters bij ons in de winkel komen. Ik sta als moeder en Femke als dochter in de winkel, hierdoor kunnen wij iedere leeftijdscategorie voorzien van advies.

Ik vind het heerlijk om al die enthousiaste mensen om me heen te hebben. Zelf vind ik de comfortabele kleding van FemFashion heel fijn. Echt in alle maten en vormen hebben we kleding, dus voor iedereen wat!

Naast dat ik de moeder ben van Femke en de oma van Femke’s zoon, ben ik ook een vriendin en collega. Het combineren van tijd samen en het werken vind ik erg fijn. We liggen ook nog eens vaak op één lijn.

Femke

Ik ben gestart met de verkoop van kleding op de zolder, maar nu een eigen winkeltje. Van mijn enthousiasme voor kleding heb ik mijn werk gemaakt. Nadat het via Facebook goed liep, dacht ik, misschien moet ik een kleine kledingwinkel beginnen. En dit succes van FemFashion had ik nooit verwacht.

Daarmee is nu mijn droom uitgekomen, mensen enthousiast maken met de kleding die ik heb uitgekozen. Het is erg gezellig en laagdrempelig bij ons en dat maakt het juist zo leuk! Aangezien ik ook nog moeder ben van een kleintje, vind ik het heerlijk dat ik alles zo kan combineren. Maar zonder moeder Mirjam had ik het allemaal niet voor elkaar gekregen…

Volg ons ook op instagram