Flip book element

Jurk Mel print

 36.50

De lange jurk is dit seizoen niet meer weg te denken in modeland! Zo ook deze lange viscose jurk in mooie kleurrijke print. One size en draagbaar t/m maat 40. Model op de foto is 1.74m.

Categorie:
Meer informatie

Rok Kate zwart/wit

 32.50

Combineer deze fántastische rok in zwart/wit print met een leuke top en je bent klaar voor de warme dagen! Fijne elastische band. One size en draagbaar t/m maat 42.

Categorie:
Meer informatie

Jurk Lola sand

 36.50

Wow! We hebben weer een mega favoriet binnen gekregen. Deze prachtige lange sand kleurige jurk van fijne viscose kwaliteit. Ideaal voor de warme dagen! Met elastiek en koordje in de taille voor een leuk bloezend effect ;). One size en draagbaar t/m maat 42.

Categorie:
Meer informatie

Jurk Lola groen

 36.50

Wow! We hebben weer een mega favoriet binnen gekregen. Deze prachtige lange groen kleurige jurk van fijne viscose kwaliteit. Ideaal voor de warme dagen! Met elastiek en koordje in de taille voor een leuk bloezend effect ;). One size en draagbaar t/m maat 42.

Categorie:
Meer informatie

Jurk Lola roest

 36.50

Wow! We hebben weer een mega favoriet binnen gekregen. Deze prachtige lange roest kleurige jurk van fijne viscose kwaliteit. Ideaal voor de warme dagen! Met elastiek en koordje in de taille voor een leuk bloezend effect ;). One size en draagbaar t/m maat 42.

Categorie:
Meer informatie

Jurk Lola zwart

 36.50

Wow! We hebben weer een mega favoriet binnen gekregen. Deze prachtige lange zwarte jurk van fijne viscose kwaliteit. Ideaal voor de warme dagen! Met elastiek en koordje in de taille voor een leuk bloezend effect ;). One size en goed draagbaar t/m maat 42.

Categorie:
Meer informatie

Schoudertas Carlijn camel

 31.50

Mooie camel kleurige schoudertas van Italiaanse kwaliteit! Voorzien van ritsjes, mooi reliëf en leuke details.

Categorie:
Meer informatie

Schoudertas Carlijn ecru

 31.50

Mooie ecru kleurige schoudertas van Italiaanse kwaliteit! Voorzien van ritsjes, mooi reliëf en leuke details.

Categorie:
Meer informatie

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.