New year, new fem fashion

FemFashion is er na een heerlijke vakantie in de sneeuw weer helemaal klaar voor om een superleuke collectie samen te stellen voor de winkel en de webshop. Wat we deze week voor jullie in petto hebben? Dat lees je hier.

In alle vroegte zijn we vandaag, maandag ochtend😉, opgestaan om met een bestelbusje op stap te gaan en inkopen te doen. Om 6:30uur toeterend bij moeders voor de deur. Jaja, moeder en dochter gaan gezellig samen op pad! Altijd gezellig! Nu denk je misschien: waarom gaan jullie met groots vervoer? Nou.. we willen de winkel helemaal opnieuw inrichten met gave nieuwe items. Dat red je niet met een auto! En om ervoor te zorgen dat de winkel er weer helemaal tiptop uitziet, gaan we vanavond dan ook tot in de late uurtjes door om de winkel helemaal om te toveren met de nieuwe collectie! 🙏🏻 Zijn jullie al benieuwd naar het resultaat?

Wij kunnen in ieder geval niet wachten om jullie alles te laten zien en daarom organiseren we a.s vrijdag 1 februari een gezellige avond bij FemFashion! 🛍 We zijn namelijk extra lang geopend en vol trots presenteren wij jullie de nieuwe en trendy collectie van 18.00 tot 21.00uur, onder het genot van een hapje en een drankje. Neem uitgebreid de tijd om de nieuwe trends te bekijken en laat je inspireren door al het moois!

We hebben ook goed nieuws over de webshop, want er kan vanaf het weekend weer volop online geshopt worden. 💻 Niet alleen de winkel krijgt een flinke make-over, maar de webshop is ook weer helemaal up-to-date met de nieuwe collectie. Zodat jullie alle kleding online goed kunnen bekijken, houden we aanstaande woensdag een shootdag. Huisfotograaf Bas Weetink komt langs om alle outfits fashionable op beeld te krijgen. Daar hebben we heel veel zin in!

Kom dus gerust vanaf morgen een kijkje nemen in onze winkel en vergeet onze gezellige vrijdag avond niet! Extra geopend van 18.00-21:00uur 🥂

Liefs Femke🙋🏼‍♀️

Een reactie op “New year, new fem fashion

  1. Ellen Dijkhof zegt:

    Goedemorgen dames succes vandaag met de inkoop van weer mooie kleding.Ik heb jullie winkel pas ontdekt in Doetinchem en ben geweldig geslaagd.Leuke betaalbare kleding ook voor iets vollere dames.Kom binnenkort weer even kijken naar de mooie nieuwe dingen.Gr Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.