2019 het jaar van mooie uitdagingen!

Hey hallo iedereen! 

Na heel wat nachten doorhalen,  liters koffie én wallen onder mijn ogen, is het tijd om er even twee weekjes tussenuit te gaan! 2018 was écht een top jaar voor mij en FemFashion! 

Afgelopen jaar was een enorme rollercoaster. Een overvolle agenda, een mailbox die overstroomd én een to-do-list waar geen einde aan komt. Als klap op de vuurpijl hebben we 2018 afgesloten met een supervette partycollectie. Ik ben mega trots op het resultaat, maar nu wordt het tijd om even helemaal op te laden samen met mijn lieve gezin. Op naar Oostenrijk, jawohl! 

Het wordt een week in een hutje hoog in de bergen van Oostenrijk, even afstand van de dingen die moeten en gezellig met elkaar. We gaan gezellig wandelen, skiën, sleeën  genieten van de wellness en niet te vergeten: après-skiën. Heerlijk! Ik kijk er naar uit om heerlijk met zijn drietjes te gaan genieten, want dan kan ik in februari weer doen wat ik het allerliefste doe: mijn passie voor fashion en gezelligheid met jullie delen. 

In die twee weken sta ik niet alleen met mijn ski’s op de piste, maar ben ik ook druk bezig met het inrichten van ons nieuwe kantoor. Hehe, eindelijk een plek waar we alle voorraad kwijt kunnen en waar we ons 100% kunnen focussen op de webshop. Ik heb zoveel leuke ideeën, ik kan niet wachten tot het zover is! Daarnaast ben ik ook druk bezig met frisse ideeën te bedenken voor het nieuwe jaar, want in maart gaan we de winkel een flinke upgrade geven. Wat de nieuwe look van de winkel is, hou ik nog even geheim. 😉

2019 wordt een jaar met heel veel mooie uitdagingen voor FemFashion, maar ook op persoonlijk vlak staan er leuke dingen te wachten. Naast dat we ons droomhuis gaan bouwen in Doetinchem, gaat mijn lieve zoon Tijn voor het eerst naar de basisschool. Mijn kleine boef loopt straks met zijn stoere rugtas de kleuterklas binnen. Een heel leuk en bijzonder vooruitzicht, maar voor mij als moeder vreselijk wennen dat hij niet meer elke dag bij mij is. Dat hij straks niet meer meegaat naar afspraken, op inkoop of naar de winkel is wel even slikken. De tijd vliegt voorbij! Dat zullen jullie vast wel herkennen hè?

Maar… eerst ga ik er even twee weekjes tussenuit. Daarna ga ik weer fris en fruitig aan de slag en zijn wij dinsdag 29januari weer geopend met een bomvolle winkel met nieuwe collectie, Toedeloe! 

Een reactie op “2019 het jaar van mooie uitdagingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.