Kleding, buiten, eten, gezelligheid en nieuwe mensen

FemFashion staat deze zomer op verschillende markten! Dit weekend staan we op de Farm and Country fair in Aalten. Het is iets waar ik en mijn moeder Mirjam naar uit kijken. De drukte, nieuwe mensen en gezelligheid maakt een braderie zo leuk elke keer.

Braderieën op de agenda

Aankomend weekend (22, 23 en 24 juni) staan we op de Farm and Country fair in Aalten. Een groot evenement met een te gekke sfeer. De week erna staan we op de Wehleriade in Wehl, 27 juni. Na deze fair duurt het weer een tijdje.. Tot 30 september maar liefst, dan staan we op het Pleinenfeest in Gaanderen.

Van opbouw tot afbouw

Voor mij is het naast een werkdag ook een familie dag… Mijn moeder helpt natuurlijk met de verkoop op de braderie. Maar mijn vader en/of vriend helpen met de opbouw en afbouw. Mijn zoon Tijn helpt ook graag mee ;), met het afbreken helpt hij waar hij kan. S’Ochtends maak ik Tijn wakker (natuurlijk veel te vroeg, haha zielig..), maar als ik Tijn dan vertel dat ik naar de markt ga, wordt hij helemaal vrolijk!

FemFashion op de markt

De presentatie van de stand, is voor mij erg belangrijk. Het is een visitekaartje voor mijn winkel natuurlijk. We richten de stand in zoals de FemFashion winkel er ook ongeveer uitziet. Voor mij is zo’n dag echt iets leuks, broodjes en wat lekkers mee en verkopen maar.

Aan het begin van de dag zitten mensen al in onze voorraad te graaien, haha. De week na een braderie komen sommige mensen uit de regio weer terug bij ons in de winkel. Laats stond een groep vrouwen uit Dinxperlo bij ons voor de deur. Dat is natuurlijk super leuk en waar we het voor doen.

Historie van de stand

Ongeveer anderhalf jaar geleden hadden wij ons eerste braderie op het pleinenfeest van Gaanderen. Zo is FemFashion eigenlijk begonnen, zonder winkel, maar wel naar de markten, en kleding verkoop via Facebook. Aan het begin gingen we vaak met onze stand naar kleinere markten bijv. Lochem en Lichtenvoorde. Daarna zijn we vaker naar grotere braderieën geweest. We zijn groot geworden door de braderieën Ondertussen hebben we de winkel en een webshop. Ik vind het fijn dat we mensen meer kunnen bieden, zodat kleding kopen gemakkelijker gaat!

Stom!

Haha, een nieuwe categorie ‘stom’ waar ik uitspreek wat ik minder vind. Natuurlijk wel met een knipoog 😉

Bij het laden en lossen irriteert het mij het meest dat iedereen als eerst wil. De hectiek van marktkooplieden en het geschreeuw. De een heeft een grotere vrachtwagen dan de andere, haha. (voor de rest vind ik de marktjes super hoor)

Liefs en groetjes,

Femke

Een reactie op “Kleding, buiten, eten, gezelligheid en nieuwe mensen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.