YES, we zijn eindelijk live!!!

Femfashion is een webshop vol betaalbare dameskleding en leuke sets

We zijn ontzettend blij met de nieuwe webshop, modern maar toch heel persoonlijk. De keuze om uiteindelijk toch een webshop te beginnen is gemaakt omdat de bestellingen die nu binnen komen via Facebook niet meer te overzien zijn. Hoogste tijd voor een fysieke webshop dus. We hebben een leuke winactie bedacht, om deze webshop te vieren, in deze blog vind je de link naar de winactie!

Nieuwe items

Samen met mijn moeder gaan we elke twee weken op pad om leuke items in te kopen. Samen snuffelen we tussen veel verschillende items. Natuurlijk kiezen wij de leukste kleding voor jullie uit! Ook staan er elke twee weken nieuwe items en sets op onze webshop. Zo kun je alle kleding van Femfashion, online in de gaten houden. Op onze webshop zijn dezelfde items beschikbaar als in de winkel.

Meer dan een webshop

Naast de verkoop van kleding word je ook voorzien van tips, blogs, evenementen en inspiratie. Elke maand posten wij een blog gerelateerd aan een seizoen, evenement of ontwikkeling. Blijf hiervan op de hoogte via onze social mediakanalen, of via onze nieuwsbrief. Meld je (hier)aan bij onze nieuwsbrief, en/of volg ons via Facebook en Instagram.

Het idee is ontstaan op…

Ik was op vakantie, een vriend die een weekend overkwam vroeg me waarom ik nog geen webshop had. “Ik dacht altijd, een webshop is niks voor mij ook twijfelde ik eraan of mijn doelgroep het wel interessant vond”. Via Facebook Messenger kreeg ik ondertussen veel bestellingen binnen. Na lang nadenken en het bekijken van mijn volle Facebook Messenger, was ik er toch van overtuigd! En kijk nu eens…

Winactie

De lancering van onze webshop willen wij vieren! Daarom hebben wij een winactie bedacht. Lees (hier) de informatie over hoe deze winactie werkt. Doe mee en maak kans op een shoptegoed t.w.v. €50,-.

Verzending en betaling

Heb je het perfecte item(s) gevonden en besteld? Dan versturen wij het pakketje binnen 2 werkdagen. Bij ons kan je op verschillende manieren de bestelling afrekenen, namelijk via Creditcard of iDeal.

 

Veel shop plezier! Liefs Femke.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.