WINACTIE! Doe mee en zoek alle smileys die verstopt zijn

De nieuwe webshop willen wij vieren, en daarom hebben wij een winactie bedacht. Verspreid over de webshop zijn meerdere ballonnetjes met een smiley verstopt. In dit artikel vertellen we hoe je mee kunt doen en waar je kans op maakt.

Verschillende smileys

Het gaat erom welke smileys er in de ballonnetjes staan. Dus vind je alle acht verschillende smileys? Dan is dat gelijk jouw antwoord op deze winactie. Ze staan allemaal in een ballon, en de ballonnetjes ziet er zo uit:

Mee doen

Je doet mee door onder ons Facebookbericht,over deze winactie,een reactie achter te laten met alle acht gevonden icoontjes. Tot zaterdag 16 juni 2018, klokslag 23:00 kan je mee doen aan deze actie. Zoeken maar!

Maak kans

Wij zullen onder alle juist gegeven antwoorden de cadeaubon verloten. Hierdoor maak je kans op een cadeaubon van FemFashion t.w.v. €50,00.

Succes, ciao ciao! FemFashion

7 reacties op “WINACTIE! Doe mee en zoek alle smileys die verstopt zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.